NIMIKKOPOROMME

Nöpö on porotilan söpöin tyyppi. Sen tunnnistaa otsan valkeasta läikästä ja vierelläään kulkevasta Söpö vasasta. Nöpön ja Söpön tapaan Rukan Rosa ja Rudolf reitillä. Käy laske.

Poroprinsessa

Pikku Pete Jäbäleissön on yksi suosikeistamme. Pitkän linjan rapsuteltava monivärinen komistus, jonka tapaat tilallamme matkalla kotakahvilaan.

Poroprinsessa

Enni sai nimensä Rukan rinteillä, Rosa ja Rudolf reitillä, vasana ollessaan.

Tuolloin Kuusamolainen Enni Rukajärvi voitti olympiahopeaa lumilautailussa.

Porotilan isäntä

Höhlä se vaan on, nimensä mukainen. Kävelee kuinTurhapuro ja pohdiskelee ilmeillään maailman menoa. Ruokahalu on loputon ja saa rapsuttaa!

Name, Title

Hali on rusehtava vaalea vuonilo ja niin hellyttävä, että sitä tekee mieli halata. Hyväsukuinen ja siitä tulee iso vaadin.

Name, Title

Rosa on Rukallakin majaillut "mukavan" värinen nuori vaadin jonka kellon kilkatus kuuluu aina aidalla. Pitää huolen jälkikasvustaan ja monesti vasat useammalta aiemmaltakin vuodelta seuraavat vielä emäänsä.

Name, Title

Jensku on tilan poropronsessan oma suosikki nimensä mukaan. Sen tunnistaa komeista sarvista, lempeästä luonteesta ja tummasta kauneuspilkusta valkeassa naamassa.

Poroprinsessa

  • Facebook Social Icon
  • White YouTube Icon
  • Instagram_App_Large_May2016_200

Kujala Reindeer Farm is a Green Activities certified company! We do persistent work for our precious environment, to protect the natural habitat of our reindeer and keep our long traditions alive.

We are committed to the principles of sustainable tourism and develop our operations openly

and continuously. Find out more about our responsibility and ask more about our environmental work in the farm and in the reindeer husbandry area!

Kemijärventie 131, 93800 Ruka-Kuusamo    |   p. +358 405515927

©2017 by Kujalan porotila since 1860.